Gör en gemensam fotovägg

shutterstock_206267800

Det finns många sätt att skapa en personlig inredning i hemmet. Ett sätt är att använda dig av foton på hela familjen. Vad är väl mer personligt än det?

Du kan arrangera dina foton precis som du vill, antingen i raka led eller huller om buller i olika ramar. Att sätta upp mängder av foton på familjen, härliga stunder och minnesvärda resor ger dig en vacker vägg, där du kan komma ihåg bra tider. Låt väggen ta plats med foton, citat, bilder och vackra detaljer.

För att skapa en fotovägg behöver du först och främst beställa hem foton. Detta kan du till exempel göra hos bgafotobutik.se. Här finns dessutom ett stort utbud av ramar i olika utseenden, storlekar och arrangemang. Att beställa både fotoutskrifter, ramar och andra fototillbehör på ett och samma ställe är bekvämt. Här kan du enkelt hitta ramar med de mått som du är ute efter. Vissa produkter i sortimentet av ramar är dessutom ett färdigt arrangemang av en uppsättning flera ramar i olika storlek. Detta gör det enkelt för dig att sätta i foton och sedan placera hela multiramen på väggen.

Att kombinera text och bild brukar bli väldigt snyggt på en fotovägg. Varför inte skriva ut dina favoritcitat? Eller så kan du skriva dikter, något roligt som barnen sagt eller en låttext. Möjligheterna är oändliga när du väl skapat en gemensam fotovägg. Låt gärna barnen vara med och fixa och pyssla. Kanske har barnen ritat några teckningar? Dessa kan också bli fina att rama in och sätta upp tillsammans med foton på hela familjen. Bra ställen att placera en gemensam fotovägg är bland annat i vardagsrummet och i köket. Detta är allrum där hela familjen vistas och kan få njuta av er gemensamma vägg.

När det är dags att börja fixa med fotoväggen kan det vara roligt att göra det ihop med barnen. Avsätt några kvällar då hela familjen kan klippa, klistra och planera hur väggen ska se ut. Barn är väldigt kreativa och kan komma med roliga förslag. Att barnen också fått vara med och fixat med fotoväggen kommer kännas roligt för alla i familjen.